En grön och hälsosam jul

11:59:00 Unknown 1 Comments

Vad är en hälsosam jul?

Jag tänker att det är en tid då vi kan reflektera, uppskatta varandra, ge och få. Kan vi ge varandra gåvor som uppmuntrar oss till att bli en bättre version av oss själva? Kanske är gåvan visdom, omtanke eller uppskattning.

Det är spännande med inslagna paket. Men kanske kan vi behöva lägga till en nypa balans. Det kanske räcker med ett julklappsspel, där varje deltagarna köper ett paket som ni sedan tävlar om genom att slå tärning eller så kan man göra en turnering med olika spel och charader till exempel.

Använd rabattkod jul16 för 15% rabatt mellan 25.11.2016 - 27.11.2016 på våra hälsosamma och ekologiska julklappstips:
ekologiska julklappar
värmekudde, Yogabolster, ögonkudde i hjärtform, värmesjal, meditationskudde, meditationsmatta, resekrage och bovetekudde. 
Kanske kan vi köpa en välgörande julklapp och sedan investera tillsammans i ett crowdfund projekt eller i varandras projekt? Tänk om vi bad varandra berätta om vilken utmaning vi handskas med just nu? Sedan kunde vi dela med oss om våra egna erfarenheter och tankar.

Vilka traditioner tycker du är fina att behålla och vilka nya kan du skapa för en lite bättre värld? En bättre värld kan börja hos dig, för om du mår lite bättre så kommer det lyfta upp alla runt omkring dig!

You Might Also Like

1 kommentar: